Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
NOVINKY

12. 5. 2022

BAREVNÉ HALENY DO TEPLÝCH DNŮ

Do naší nabídky jsme nově zařadili Barevné haleny s překříženým výstřihem. Halena se díky svému prodyšnému elastickému materiálu hodí i do teplých dnů a můžete si ji vybrat z 8 barev.


8. 3. 2022

POMÁHÁME

Kromě finanční pomoci na účet Člověka v tísni, pomáháme i materiálně přes Společnost Podané ruce. Seznam aktuálně potřebných věcí je na jejich facebooku. Děkujeme!


28. 2. 2022

CERTIFIKOVANÁ ZDRAVOTNICKÁ OBUV PRO CELODENNÍ POHODLÍ

Dopřejte si celodenní komfort v naší novince od renomovaného španělského výrobce zdravotnické obuvi Dian. Obuv je certifikovaná, protiskluzová, poskytuje odpružení paty a tlumí nárazy při chůzi. A navíc má skvělý moderní design.


27. 12. 2021

PF 2022

Děkujeme Vám za Vaši přízeň a spolupráci. Přejeme mnoho zdraví, štěstí a spokojenosti v celém nadcházejícím roce 2022.


12. 10. 2021

V ELEGANTNÍ BÍLÉ

Pohodlná a krásně prodyšná funkční trička cotton touch a skvěle padnoucí lékařské kalhoty se šňůrkou v pase si chválí také laborantky ze společnosti IFCOR – KLINICKÉ LABORATOŘE, s.r.o.. A sluší jim to moc!


7. 9. 2021

PŘIJĎTE SI K NÁM OBLEČENÍ VYZKOUŠET

Srdečně Vás zveme do Brna, na Voříškovu 13, kde si můžete naše oblečení prohlédnout a vyzkoušet. Jen nám prosím dopředu zavolejte na telefon 605 411 736, abychom se s Vámi mohli domluvit na konkrétním termínu návštěvy.


17. 7. 2021

PŘÍJEMNĚ PRODYŠNÁ TRIČKA NA HORKÉ LÉTO

Na horké letní dny jsme pro Vás připravili velmi příjemná funkční trička cotton touch. Jsou vyrobena z lehkého prodyšného materiálu, který na omak působí jako bavlna. Jsou perfektně splývavá a velice pohodlná na nošení. Moc si je také chválí jak paní doktorka, tak i sestřička z ordinace praktického lékaře v Tišnově.


18. 5. 2021

FUNKČNÍ OBLEČENÍ I DO ZDRAVOTNICTVÍ

V Albabele rozšiřujeme sortiment zdravotnického oblečení o funkční lékařské oblečení. Naše novinka „Dámská lékařská funkční halena“ je ušita z prodyšného elastického funkčního materiálu. Halena je krásně vzdušná, příjemná na dotyk a budete se v ní citit komfortně po celý den.


28. 3. 2021

JARNÍ NOVINKY DO PRÁCE I DO PŘÍRODY

Udělejte si radost našimi novinkami pro jarní dny. Můžete si pořídit pohodlné elastické legíny s motivem lístků či příjemně prodyšná funkční trička v mnoha barvách a designech. Podívejte se také na další funkční oblečení v nové kategorii Oblečení pro volný čas.


12. 2. 2021

BEZPEČNÉ ORDINACE S PŘÍSTROJEM AIR CLEANER PROFISTERIL

Přístroj Air Cleaner profiSteril ničí vzdušné viry, bakterie, plísně a pyly. Proto jím vybavujeme lékařské ordinace i čekárny. Podívejte se na ukázky z endokrinologické ambulance v Kroměříži, z ordinace praktického lékaře ve Zlíně, z polikliniky v Břeclavi a z diabetologické ambulance v Blansku.


7. 1. 2021

BEZPEČNÉ PROSTORY

Jsme rádi, že pomáháme s vytvořením bezpečných prostorů pro zdravotníky i pacienty. Naší novinkou – přístrojem k likvidaci virů a bakterií Air Cleaner profiSteril jsme vybavili také čekárny a ambulance reprodukční kliniky Repromeda v Brně.


24. 12. 2020

PF 2021


29. 10. 2020

AIRCLEANER PROFISTERIL

Profesionální sterilizace vzduchu. Spolehlivě ničí všechny viry, bakterie a plísně. Bezpečné použití v přítomnosti lidí.

2. 10. 2020

TUNIKA S KLOKANÍMI KAPSAMI

Rozjasněte si sychravé podzimní dny naší barevnou novinkou – tunikou s klokaními kapsami. Přejeme si, abyste se v ní cítili příjemně a pohodlně, tak jako laborantky z Vašich laboratoří, s.r.o. ve Zlíně.


18. 9. 2020

SLADĚNÁ LÉKÁRNA

Vaše pracovní oblečení dovedeme sladit podle Vašich přání. Třeba jako v lékárně Ve Vile v Kroměříži. Moc jim to sluší!


9. 6. 2020

DÁMSKÉ LETNÍ ŠATY V ŠESTI BARVÁCH

Na slunečné letní dny jsme pro Vás připravili novinku – letní šaty z příjemně měkkého bavlněného úpletu. Bavlněný úplet je nejen krásně přizpůsobivý, ale i velmi pohodlný na nošení. Šaty si můžete pořídit v barvě bílé, světle modré, fuchsiové, světle zelené, levandulové a červené. Podívejte se, jak sluší sestřičkám z kardiologické ambulance v Blansku.


23. 4. 2020

POHODLNÉ DÝCHÁNÍ V ROUŠKÁCH Z NANOTEXTILIE

S příchodem teplého počasí se u roušek stává čím dál tím důležitější jejich prodyšnost. Naše nanoroušky z certifikované nanotextilie zachycují až 93% mikroorganismů a přitom umožňují pohodlné dýchání a zabraňují nepříjemným pocitům vlhkosti v okolí úst. Tak jako naše bavlněné roušky jsou i ty z nanotextilie vyráběny v chráněné dílně v České republice.


6. 4. 2020

NAŠE ROUŠKY V TERÉNU

Naše roušky z nanotextilie, vyráběné ve chráněných dílnách, pomáhají zdravotníkům v předních liniích. Minulý týden jsme jimi vyzbrojili zdravotníky v kardiologických, endokrinologických a diabetologických ambulancích ve Zlínském kraji. Společně to zvládneme!


19. 3. 2020

DO BOJE S KORONAVIREM

Chraňte sebe i své bezprostřední okolí rouškami od nás.


3. 3. 2020

MÁME STREČOVÉ KALHOTY !

Máme radost, že můžeme splnit Vaše časté přání a nově do naší nabídky zařazujeme kalhoty z kvalitního strečového materiálu. Kalhoty jsou velmi příjemné na dotek, dokonale pružné a krásně sedí.

 

27. 1. 2020

KDO JSME?

V nově rozšířené sekci O NÁS se dozvíte, kdo se skrývá za značkou Albabela.


5. 11. 2019

BAREVNÉ VARIACE

Naše oblečení si můžete vyladit do široké škály barevných variací podle svého přání nebo nálady. Třeba do bílo – červené, tak jako v léčebném a diagnostickém centru Top Moravia Health v Brně.


17. 9. 2019

TUNIKA S ¾ RUKÁVY

S příchodem babího léta jsme pro Vás připravili novinku – tuniku s ¾ rukávy. Je ušita z hebkého, kvalitního bavlněného úpletu a můžete si ji vybrat v pěti atraktivních barvách – bílá, světle modrá, fuchsiová, světle zelená a fialová. Uděláte si radost?


14. 6. 2019

LETNÍ ZKRACOVÁNÍ

Pojďte se s námi připravit na léto letním zkracováním! Ušijeme Vám šaty, kalhoty, sukně v délce přesně podle Vašeho přání. Tak jako sestřičkám z kardiologické ambulance ve Zlíně a z diabetologické ambulance v Ivančicích.


14. 3. 2019

OBLÉKÁME LABORANTKY I LABORANTY!

Naše oblečení se hodí i pro náročné podmínky v laboratoři. Podívejte se, jak to sluší laborantkám ze společnosti Ifcor – klinické laboratoře, s.r.o..

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu ………
Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost ………………., se sídlem ………………………, IČ …………………, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz